WAAR KUNST & WIJN HEERLIJK SAMENGAAN

Wat is er nu heerlijker dan schilderen met een fabuleus uitzicht onder het genot van een lekker glas wijn.

Bij de workshops, cursussen en vergaderingen verzorgen we graag een heerlijke lunch met ‘landverse’ en zelfbereide producten. We hebben een boomgaard, moestuin en kruidentuin waar we alles vers van het land halen en gebruiken.

Een dag om nooit te vergeten.

Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.
Je vindt in het atelier ook altijd meerdere schilderijen waar Karen aan werkt. Je kunt meer van haar werk vinden op haar eigen site.
Bekijk hier  alle werken van Karen.

De workshops vinden plaats in het atelier, op de veranda of zelfs in de wijngaard.

Workshop schilderen

Tijd: dagdeel – dag

We hebben een aantal workshops schilderen in het pakket, waarbij veelal het ‘loslaten’ centraal staat. Het verwerken van materialen (stof, metaal, zand, hout, etc. etc.) tijdens het schilderen, zorgt voor verrassende effecten. Bezig zijn, creëren, spelen zijn de activiteiten en ontspanning, plezier met elkaar en inspiratie zijn het resultaat.
Ook specifieke wensen en eigen ideeën kunnen onderdeel van een workshop schilderen zijn. Workshops worden altijd zodanig vormgegeven dat ze voor elk niveau een fijne ervaring zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Workshop wijn

Tijd: 2 uur – dagdeel – dag

De workshops wijn worden gegeven rondom een specifiek thema of gericht op het behalen van het SVH wijn 2 getuigschrift.

Bekijk hier voorbeelden van thema’s.

Workshop combinatie

Tijd: dagdeel – dag

Een combinatie van schilderen met een workshop rondom wijn (zie ook wijnproeverij). Bijvoorbeeld tijdens de ochtend schilderen en ’s middags de wijnkennis op peil brengen. Het is zelfs mogelijk om met een deel van de groep te schilderen en een deel van de groep een dag met wijn bezig te zijn. De gezamenlijke lunch en afsluiting maken zo’n dag dan tot een feest.

Veel wordt gekozen voor een workshop waarbij je heerlijk schildert en daarnaast uitleg krijgt over de wijnen die je drinkt tijdens de middag. Vaak met een korte rondleiding als start of afsluiting van de dag.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt