WAAR KUNST & WIJN HEERLIJK SAMENGAAN

Wat is er nu heerlijker dan schilderen met een fabuleus uitzicht onder het genot van een lekker glas wijn.

Bij de workshops, cursussen en vergaderingen verzorgen we graag een heerlijke lunch met ‘landverse’ en zelfbereide producten. We hebben een boomgaard, moestuin en kruidentuin waar we, indien mogelijk, producten vers van het land halen en gebruiken.

Een dag om nooit te vergeten.

Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.
Je vindt in het atelier ook altijd meerdere schilderijen waar Karen aan werkt. Je kunt meer van haar werk vinden op haar eigen site.
Bekijk hier  alle werken van Karen.

De workshops vinden plaats in het atelier, op de veranda of zelfs in de wijngaard.

Workshop schilderen

Tijd: dagdeel – dag

We hebben een aantal workshops schilderen in het pakket, waarbij veelal het ‘loslaten’ centraal staat. Het verwerken van materialen (stof, metaal, zand, hout, etc. etc.) tijdens het schilderen, zorgt voor verrassende effecten. Bezig zijn, creëren, spelen zijn de activiteiten en ontspanning, plezier met elkaar en inspiratie zijn het resultaat.
Ook specifieke wensen en eigen ideeën kunnen onderdeel van een workshop schilderen zijn. Workshops worden altijd zodanig vormgegeven dat ze voor elk niveau een fijne ervaring zijn.
De workshops zijn vanaf 5 personen.

Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Workshop wijn

Tijd: 2 – 3 uur

Voor een workshop rondom wijn gaan we graag de wijngaard in en vertellen we ons verhaal als het gaat om wijn maken. In en rond de wijngaard proef je wijnen en ontdek je smaken.
Vanaf 5 personen zijn er mogelijkheden, van mei tot september, in het aantal te proeven wijnen en de bijpassende hapjes. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Kijk voor meer mogelijkheden bij Proeverijen.

Workshop combinatie

Tijd: dagdeel

Je gaat aan de slag om onder deskundige begeleiding een eigen schilderij te maken. Dat kan buiten in de wijngaard, onder de veranda of in het gezellige atelier. Terwijl je daarmee bezig bent krijg je enkele wijnen met een bijpassend hapje. Alle wijnen worden kort uitgelegd. Op deze middag zijn dus alle zintuigen volop aan het werk.
Een heerlijke middag die in het teken zal staan van ontdekken, inspireren, leren en ontspannen.
De middag kan eventueel starten met een lunch en ook een rondleiding met uitleg in de wijngaard is mogelijk.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt