De proeverij vindt plaats bij wijngaard ‘In den Gevert’,  te Haaren. Je zit tijdens de proeverij in ons gezellige atelier, omringt door authentieke schilderijen en met uitzicht op de wijngaard.

Een wijnproeverij kan van een dagdeel tot een hele dag duren, afhankelijk van de inhoud en het aantal te proeven wijnen. We kunnen een programma op maat maken (het is ook mogelijk om een wijnproeverij te combineren met een schilderworkshop). Daarbij kunnen we rekening houden met het niveau en de gewenste thema’s en inhouden.

Mogelijke thema’s

Nederlandse wijn, meer dan hobby. Ontdek hoe goed de Nederlandse wijnen zijn. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal wijngaarden in Nederland bezocht. De beste daarvan proeven we.

 

Ronde van Frankrijk, van Champagne tot de Languedoc. Verschillende Franse streken worden ‘bezocht’ en de wijn wordt geproefd. De typische kenmerken van de streek, als het gaat om wijn worden nader bekeken. Wat betekent dat voor de smaak van de wijn?

 

Italië en Spanje. Het land dat de meeste wijn maakt en het land met het grootste wijnareaal. Daar komen ook nog eens veel wijnen met een bijzonder karakter vandaan. We ontdekken de wijnen uit beide landen.

 

Oude wereld en Nieuwe wereld. Europa is de bakermat van wijn en wordt de oude wereld genoemd. Er wordt echter op steeds meer plaatsen op de wereld wijn gemaakt. We vergelijken in deze proeverij wijnen uit de oude en de nieuwe wereld. Proef je de verschillen?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search