We hebben verschillende mogelijkheden rondom rondleidingen en proeverijen.
Maak even een afspraak voor je langskomt.

Rondleiding

Duur: 1 – 1,5 uur
Kosten: €10,- p.p. (min 6 pers)

We geven met alle plezier een rondleiding door de wijngaard en de moestuin, waarbij we je alles vertellen over het onderhoud van de wijngaard, het plukken en het maken van wijn. We doorlopen de seizoenen in de wijngaard.
We sluiten de rondleiding af met een glas wijn.

Rondleiding met kleine proeverij

Duur: 2 – 2,5 uur
Kosten: €20,- p.p. (min. 6 pers.)

We geven met alle plezier een rondleiding door de wijngaard en de moestuin, waarbij we je alles vertellen over het onderhoud van de wijngaard, het plukken en het maken van wijn. We doorlopen de seizoenen in de wijngaard en vertellen over de biologische keuzes die we gemaakt hebben.
We sluiten de rondleiding af met een kleine proeverij met een witte en een rode wijn, met en bijpassend hapje.
De proeverij kan uitgebreid worden met meer wijnen en hapjes).

Wijnproeverij

Duur:  dagdeel – dag
Kosten: in overleg

De proeverij vindt plaats bij wijngaard ‘In den Gevert’, of op je eigen locatie. Bij ons zit je tijdens de proeverij in ons gezellige atelier of veranda (afhankelijk van het weer), omringd door de schilderijen van Karen Pelckmans en met uitzicht op de wijngaard.

Een wijnproeverij kan van een dagdeel tot een hele dag duren, afhankelijk van de inhoud en het aantal te proeven wijnen. We maken een programma op maat (het is ook mogelijk om een wijnproeverij te combineren met een schilderworkshop). Daarbij kunnen we rekening houden met het niveau en de gewenste thema’s en inhouden.

Mogelijke thema’s

Nederlandse wijn, meer dan hobby. Ontdek hoe goed de Nederlandse wijnen zijn. De afgelopen jaren hebben we een groot aantal wijngaarden in Nederland bezocht. De beste daarvan proeven we.

 

Ronde van Frankrijk, van Champagne tot de Languedoc. Verschillende Franse streken worden ‘bezocht’ en de wijn wordt geproefd. De typische kenmerken van de streek, als het gaat om wijn worden nader bekeken. Wat betekent dat voor de smaak van de wijn?

 

Italië en Spanje. Het land dat de meeste wijn maakt en het land met het grootste wijnareaal. Daar komen ook nog eens veel wijnen met een bijzonder karakter vandaan. We ontdekken de wijnen uit beide landen.

 

Oude wereld en Nieuwe wereld. Europa is de bakermat van wijn en wordt de oude wereld genoemd. Er wordt echter op steeds meer plaatsen op de wereld wijn gemaakt. We vergelijken in deze proeverij wijnen uit de oude en de nieuwe wereld. Proef je de verschillen?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt