“In den Gevert” is te vinden in Haaren, Noord-Brabant. Het gebied werd vroeger Gevert genoemd. Midden in dat gebied is ons kunstatelier en kleine wijngaard te vinden. Een heerlijke plek om te vertoeven, ontdekken, werken en leven.
Op deze website vertellen we je graag meer over deze mooie plek.
Wil je op de hoogte blijven en wellicht soms een wijnproeverij voor de vrienden van In den Gevert meemaken, schrijf je dan onderaan in voor onze nieuwsbrief.

Het atelier
We verwelkomen je graag in ons schilderatelier, dat is ingericht om tijdens workshops en cursussen met een aantal personen gezellig te kunnen werken. In het atelier vinden vooral veel schildercursussen en schilderworkshops plaats. Er worden daarnaast wijnproeverijen, wijncursussen (SVH) en wijnworkshops verzorgd. Ook combinaties van workshops zijn mogelijk (schilderen & wijn). Het atelier kan worden gehuurd voor cursussen, workshops of vergaderingen in een rustige omgeving (“hei-dag”).

 

Meer informatie over workshops >>

De wijngaard

We hebben een kleine wijngaard met 550 stokken. We geven met alle plezier, na afspraak, een rondleiding door de wijngaard en moestuin, waarbij we je alles vertellen over onderhoud, snoeien, plukken en het maken van de wijn.

We hebben verschillende mogelijkheden om individueel of met groepen van 1 uur tot een gehele dag rondom wijn te verzorgen.

Maak altijd even een afspraak voor je langskomt.

Bekijk hier meer informatie >>

Atelierroute “het is of je hier in Frankrijk bent”

“Het is of je hier in Frankrijk bent.”, is vandaag de meest gehoorde uitspraak als de bezoekers vanuit de veranda richting de wijngaard en de oude toren in Haaren kijken. Alle andere uitspraken gaan voornamelijk over de werken die Karen in het atelier heeft uitgestald. We mochten heel veel gezellige bezoekers uit diverse uithoeken van […]

Beeldkracht

Geweldig om mensen te zien genieten van onze omgeving. Stichting Beeldkracht, atelier voor mensen met geheugenproblemen,  hield haar jaarlijkse 'Beeldkracht buiten' in en rond onze wijngaard en atelier. Met veel enthousiasme werd er geschilderd en gebruik gemaakt van alles wat onze locatie te bieden heeft. Voor meer foto's zie ook Facebook.

Loopeenden 2

De eenden doen goed werk. Omdat we twee vrouwtjes en een mannetjeseend hebben, moest het lukken voor wat nageslacht te zorgen. En dat is gelukt. Er zijn 8 helemaal zwarte loopeenden bijgekomen. Iedere morgen mogen alle eenden en kippen los.  Hieronder in het filmpje is te zien hoe graag de eenden richting wijngaard gaan. Iedere [...]

Snelle druiven

Ieder jaar eind april, begin mei is het weer prachtig om te zien hoe de druiven beginnen te groeien. En de druif is een wilde wingerd. Een klimplant die snel groeit en zich overal aan hecht. Taak van de wijnbouwer is om die groei enigszins in toom te houden om een optimale groei te bewerkstelligen [...]

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt