Atelierroute “het is of je hier in Frankrijk bent”

“Het is of je hier in Frankrijk bent.”, is vandaag de meest gehoorde uitspraak als de bezoekers vanuit de veranda richting de wijngaard en de oude toren in Haaren kijken. Alle andere uitspraken gaan voornamelijk over de werken die Karen in het atelier heeft uitgestald.
We mochten heel veel gezellige bezoekers uit diverse uithoeken van Nederland ontvangen. Vertellen over de werken in het atelier en praten over de wijn in de wijngaard. Iedereen volop interesse voor onze passies, met dientengevolge veel leuke gesprekken. Er is geproefd van Nederlandse wijnen gemaakt van riesling of souvignier gris, die verrasten in geur, smaak en afdronk.
Een heerlijke dag met gasten die je mee kunt laten genieten van onze passies.
Volgend jaar weer!!!.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt