Souvignier Gris & Solaris

Aan de voorzijde van het huis hebben we de poel gedempt en daar een nieuw deel aan onze wijngaard toegevoegd. Honderd planten Souvignier Gris hebben we daar geplant. De kersenbomen staan in de wijngaard en dat geeft een extra dimensie aan de wijngaard. Een enkele rij hebben we daarvoor wat breder moeten maken. Dat past helemaal bij onze visie om één geheel te maken van wijngaard, boomgaard, siertuin en moestuin.

In de wijngaard aan de achterzijde hebben we een deel van de stokken gerooid. Dat waren stokken die overgenomen waren van anderen en die hebben het nooit goed gedaan. Dus reden om daar wat nieuws te planten. Dat zijn 100 stokken Solaris geworden. een witte druif.

Onze wijngaard bestaat nu uit 150 stokken Cabernet Cortis, 150 stokken Cabernet Cantor, 100 stokken Souvignier Gris, 100 stokken Solaris en 75 stokken Monarch.

Hieronder enkele foto’s van het planten. Met dank aan Piet, Henk en Bert.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt