Wintersnoei 2021

Op 08 en 09 januari hadden we onze wintersnoei gepland.
In verband met de coronamaatregelen hebben we dat in een klein groepje met 4 enthousiaste snoeiers gedaan, waarbij ieder zijn eigen rijen had om te snoeien. Voldoende afstand om veilig te zijn en toch wat gezellig te kunnen kletsen.

Natuurlijk gestart met een bakje koffie en een korte uitleg over de zachte snoei, die we hanteren. Iedereen kon direct aan het werk.
Het snoeien verliep voorspoedig. Korte tijd later hadden we een enorme berg takken en was alles gesnoeid.

We hadden twee dagen gepland voor het snoeien. Gelukkig was de eerste dag alles gesnoeid, want de volgende dag was er een flinke laag ijs op de stokken aanwezig. De tweede dag hebben we ons kunnen richten op het terrein rondom de wijngaard. Opschietende berken verwijderen en verplaatsen, wilgen knotten, etc.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt