Nieuwe aanplant druiven

Voor 2020 zijn er weer plannen.

We hebben nu naast de moestuin vier rijen druiven staan. Dat zijn stokken die we van anderen hebben overgenomen. Eén rij is in het geheel niet aangeslagen en de andere rijen groeien eigenlijk slecht. We hebben dus besloten om die maar te vervangen. Daarnaast hebben we nog een plek gevonden om druiven te plaatsen. We gaan namelijk de poel aan de voorzijde dichtgooien (ook met onze 6 kleinkinderen in gedachten), waardoor er een mooi stukje grond ontstaat waar ook weer 100 stokken geplant kunnen worden (zie foto).

We hebben hiervoor 100 stokken solaris en 100 stokken souvignier gris besteld. Deze kunnen we in het voorjaar planten. Daarmee komt het aantal stokken in totaal op 500. Met deze druivenrassen kunnen we witte wijn en oranje wijn maken.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt