Perenlikeur 2018

Dit jaar niet alleen volop druiven, maar ook voldoende peren.

Bij sommige jonge perenbomen ging het aantal peren de draagkracht van de boom te boven. Kromhangende bomen en zware peren.

We hebben 6 verschillende soorten peren in de tuin (Bloedpeer, Comtesse de paris, Beurre hardy, Gieser wildeman, Conference, Winterrietpeer) en van twee daarvan hebben we een perenlikeur gemaakt. We hebben de Comtesse de Paris en de Conference enkele maanden lekker laten trekken. Nog wat geheime kruiden toegevoegd en gebotteld.

Het is onze Maangeel geworden. Verwijzend natuurlijk naar een kleur, zoals die in het kunstatelier wordt gebruikt. Daarnaast roept de maan zoete geuren van de komende (duizendenéén)nacht op. Geuren en smaken die we verwerkt hebben in deze likeur.

Heerlijk bij chocolade(mousse) of een kaasje.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt