Eerste wijn 2018

En hier staat ie dan…  de eerste wijn in fles.

Enkele flessen gebotteld om bij gelegenheid te kunnen proeven. Dat is inmiddels gebeurd en de eerste proevers zijn aangenaam verrast. De eerste, kleine oogst heeft zowaar een drinkbare wijn opgeleverd. In dit geval gaat het om een wijn van de druif Monarch. De andere druiven lijken nog niet klaar voor verdere verwerking.

De wijn heeft een dieprode heldere kleur en kent verrassend fruitige aroma’s. In smaak rijke tonen van kersen en frambozen. De wijn mag beslist nog even liggen.

Onze wijnen krijgen namen van kleuren, omdat we daarmee de verbinding tussen het kunstatelier en de wijngaard willen benadrukken. De wijn heet Robijn Rood. De andere wijn zal Karmijn Rood genoemd worden.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt