Therapie

Zo noemen we het wel eens. Het werken in de wijngaard. Je focus en gedachten bij de plant waar je op dat moment mee bezig bent. Een plant die in al zijn weerbarstigheid moeite doet om te groeien, te kronkelen en te woekeren. En jij die dat in enigszins goede banen probeert te leiden. Je bent nu eenmaal bezig met het cultiveren van die plant om een bepaald doel te bereiken (wijn:).

Wij gaan dagelijks de wijngaard in. Voor de plant, voor het doel, maar vooral voor onszelf. Het is heerlijk. Wij gunnen dit anderen natuurlijk ook. Zoek je afleiding (therapie, zo je wilt)? Kom gerust eens werken in de wijngaard. In een ander bericht hebben we enkele werkzaamheden bij elkaar gezet die op dit moment relevant zijn. Dat is in elk jaargetijde anders, dus neem contact op voor de werkzaamheden van het moment.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt