Eerste palen

De eerste palen voor de wijngaard zijn  binnen.

We hebben lang de romantische gedachte gehad om houten palen te gebruiken. Dat is inderdaad veel mooier. Kastanjehout gaat 25 jaar mee is de leus die daarbij vaak gehanteerd wordt. Echter dat blijkt in de praktijk erg tegen te vallen. Soms dienen palen al na 8 jaar vervangen te worden. Daarom hebben we na lang wikken en wegen toch gekozen voor metalen wijngaardpalen. Ook omdat we deze in een nette, reeds gebruikte versie konden krijgen (met dank aan wijngaard de Putselaar en wijngaard Wijnstaete).

Dat betekent dat we binnenkort, als het wat droger is, aan de slag kunnen met het plaatsen van de palen.

Contact

Je kunt ons een bericht sturen door hier uw gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt